0 artikelen
 
Nieuwsbrief
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, en blijf altijd op de hoogte van nieuwe titels en aanbiedingen.

Aanmelden
Mangasina
Wat kun je doen als je te snel boos bent
Een help-oefenboek voor kinderen

Auteur:
Dawn Huebner


ISBN: 978 90 8560 555 3
96 pagina's

NAf 30.00
Aantal:

Kinderen hebben de neiging om boosheid te ervaren als iets wat hun overkomt. Ze vinden het niet leuk wat iemand zegt of doet en – BAM! – ze worden boos. Wat kun je doen als je te snel boos bent helpt kinderen deze passieve reactie op boosheid te veranderen. Het leert hun een nieuwe manier om over boosheid na te denken, en geeft hun gereedschappen die ze kunnen gebruiken om minder fel te reageren als er iets fout gaat.
Duidelijke stap-voor-stap instructies en opdrachten om te tekenen en te schrijven helpen kinderen zich nieuwe vaardigheden aan te leren die samenhangen met het verminderen van hun probleem. 

Wat kun je doen als je te snel boos bent verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders. 

Doelgroep: ouders en kinderen met overzichtelijke problemen; therapeuten; kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.