0 artikelen
 
Nieuwsbrief
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, en blijf altijd op de hoogte van nieuwe titels en aanbiedingen.

Aanmelden
Mangasina
Wat kun je doen als je verkeerde gewoontes hebt
Een help-oefenboek voor kinderen

Auteur:
Dawn Huebner


ISBN: 978 90 8560 574 4
96 pagina's

NAf 30.00
Aantal:

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt? Als dat zo is, sta je niet alleen. Heel veel kinderen hebben een gewoonte die ze graag kwijt zouden zijn. Maar gewoontes zijn sterker dan wensen. Ze houden je vast in hun greep. Zelfs als je los wilt breken, kun je dat niet. Tenzij je de sleutels hebt.

Wat kun je doen als je verkeerde gewoontes hebt geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoontedoorbrekende strategieën aan te leren. Waarbij alles wordt aangepakt, van nagelbijten en duimen tot shirtkauwen, haardraaien, en nog veel meer. Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes. 

Wat kun je doen als je verkeerde gewoontes hebt verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.