0 artikelen
 
Nieuwsbrief
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, en blijf altijd op de hoogte van nieuwe titels en aanbiedingen.

Aanmelden
Mangasina
Carnaval op Curacao

Auteurs:
Elodie Heloise & Bea Moedt


ISBN: 978 90 8850 184 5
96 pagina's

NAf 25.00
Aantal:

Online Voorbeeld

Carnaval op Curaçao neemt de lezer mee in de beleving van het grootste Curaçaose volksfeest van het jaar. Kleurrijk en sprankelend. Origineel, professioneel en innovatief. Groots en prachtig, bedoeld voor iedereen. Om van te genieten. Om aan deel te nemen. Een bevolking die zich op z’n best laat zien. Een feest dat culturen samenbrengt en met elkaar verbroedert. In beeld gebracht door Bea Moedt en ‘aangekleed’ door Elodie Heloise met verhalen en interviews. Carnaval op Curaçao, beleef het mee!

Fotografe Bea Moedt woont sinds 1993 op Curaçao. Ze was meteen onder de indruk van alles wat het eiland te bieden heeft. Door talloze mooie en kleurrijke foto's weet ze de mooiste plekken vast te leggen en een beeld te geven van het leven op Curaçao.

Elodie Heloise is creatief schrijfster. Ze woont en werkt op Curaçao, het eiland waar ze opgroeide en in 2003 definitief naar terugkeerde. Ze maakt portretten van ‘gewone’ Curaçaoënaars voor het Antilliaans Dagblad, schrijft voor onlinemagazine Cpost.nl en werkt momenteel aan een roman.

Carnaval op Curaçao is een uitgave van CaribPublishing

Klik hier voor inzage in dit boek.